dic 23 2011

CREANT HISTÒRIES NOVES…

Dintre del Projecte Els Nostres Artistes al tercer cicle de Pirmària hem estat fent algunes activitats, entre d’altes aquesta.

Aquesta activitat és un treball col·laboratiu, on han participat, tots els membres de la classe de 6é. L’activitat consistia a refer algunes històries d’autors valencias coneguts. En primer lloc vàrem triar cinc llibres, on hi havia, contes, rondalles i narrativa, de les quals en vàrem escollir els començaments d’aquestes.

Una volta triades i ja llestes, vàrem dividir el grup classe en cinc subgrups, repartint cadascuna de les narracions als grups, la tasca consistia a que continuaren la història durant mitja hora, i a la mitja hora, l’havien de passar al grup següent. Així cada història ha estat el·laborada per tots els membres de cada grup.

Una volta les històries estaven acabades, revisades les narracions, els membres on començava cada història, el vàren escriure a l’ordinador, també fent un treball col·laboratiu usant google docs, una eina que permet escriure al mateix temps a molts usuaris, en aquest cas els alumnes.

Ells i elles, es van repartir la feina, la d’escriure i per suposat la de cercar imatges a la ret. Per a posteriorment donar-hi format i maquetar-ho de tal manera que aquests són els resultats.

El xiquet de cotó en pèl de Maria Dolors Pellicer

Els xiquets del món, V Premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà de diversos autors escolars castellonencs

I quixalets també d’Enric Valor (rondalles)

Les Animetes d’Enric Valor (rondalles)

Les puces vampires de Pep Castellano

Volem donar-vos l’enhorabona, per la vostra feina i perquè us han quedat fantàsticament bé.

Felicitats!, de part de tots el mestres del tercer cicle, Inma, Antonio, Alfonso i Anna

No hay comentarios

Comentarios RSS

Escribe un comentario

*