LADAKH TOP OF THE WORLD

Els dies es precipiten molt ràpid i el viatge ja està completament tancat, al final serem onze persones. A falta d’alguns detalls com comprar la motxilla de 60 litres que necessite i fer-me amb una petita farmaciola ,alguns mitjons i alguna altra samarreta, tot està llest.
Leh és la capital de la region de Ladakh, que al seu torn forma part de l’estat de Jammu i Caixmir, el mes septentrional de l’Índia, fronterer amb Pakistan i la Xina. Segons les dades que he llegit en la regió de Ladakh, viuen unes cent mil persones, quantitat insignificant en un pais que allotja a mes del 15% de la població mundial,i a més a més hi ha destinats cent cinquanta mil militars. Leh aquesta entre l’Himàlaia i el Karakorum, a escassos kilometres del mític riu Indo. El paisatge és àrid, i sec i diuen que tancat en una vall d’aspecte lunar, i després de les muntanyes seques es veuen els pics nevats

El mapa permet localitzar els llocs i els pobles pels quals anem a passar,així com els llacs en els quals acamparem. Esperem que l’aclimatació l’alçària siga bona ( 3500 a 5800 mts) i gaudim d’aquest paradís perdut.

Només has de moure’t amb el ratolí o entrar en l’enllaç per disposar de més informació

IMGP0755
View map of Leh, Jammu and Kashmīr on Multimap.com
Get directions to or from Leh, Jammu and Kashmīr

Leave a Reply

CAPTCHA Image CAPTCHA Audio
Refresh Image