Archivo de la categoria 'NUESTRAS FIESTAS'

may 28 2012

QUANTA GENT! QUI SÓN?

Publicado por en NUESTRAS FIESTAS

El divendres per la vesprada vam gaudir de la cloenda de la mostra d’activitats complementàries. Quasi tots els xiquets i xiquetes de quart de primària vam participar saltant a la corda, llançant ben alt els diabolos, fent malabars, jugant a futbol…

Ens va agradar tot moltíssim i ens va encantar que vingueren moltes de les nostres famílies.

Per tindre un record ens vam fer una foto tots junts. Veritat que ha quedat bé?

Un comentario

mar 23 2012

LA NOSTRA FESTA

El passat divendres 9 de març, els alumnes de 3r i 4t de primària vam començar la Magdalena amb la nostra pròpia festa.

Per començar la festa vam fer una super mascletà amb globus. Va ser molt sorollosa i acolorida. Petar els globus és divertidíssim.

El nostre pregoner va ser l’avi de Marta Martín. Va ser pregoner de les festes de 2005 i ens va cantar el pregó de veritat. Ens va impressionar la manera tan emotiva de cantar  i per això el  vam aplaudir molt.

Després Enrique ” el tio canya” ens va ensenyar els instruments que ell mateix fabrica. Hi havia instruments molt diferents, tots ells fets amb materials naturals: canyes,  fustes, closques, caragols de mar…

Ens va sorprendre molt com ell i el nostre company Alonso tocaven la canya. La feien sonar molt bé.  En un moment van muntar una xicoteta orquestra que ens va agradar moltíssim.

La festa va continuar amb la col·laboració de Cesar, el pare d’Alonso, que ens va ensenyar a tots a ballar. Van començar ell i Marta Martín, companya de tercer, però vam acabar ballant tots els xiquets i xiquetes i alguns pares i mares. Ens faltava fins i tot lloc de tanta gent que volia ballar.

I per acabar la festa, vam fer un berenar magdalenero, en el que tots i totes vam col·laborar aportant alguna coseta bona per a compartir. Teniem coques dolces i salades, bunyols, figues albardaes, cacaus, tramussos, llonganisses… Va ser un berenar fantàstic.

Però el millor de tot és que vam compartir una vesprada amb les nostres famílies que no oblidarem.

I ara només ens queda dir MAGDALENA VITOL. Fins l’any que ve.

Comentarios desactivados

feb 12 2010

ARRIBA EL REI CARNESTOLTES

Publicado por en NUESTRAS FIESTAS

Ahir dijous pel matí va arribar el rei Carnestoltes acompanyat pels estudiants d’E.S.O. Tota l’escola des dels xiquets i xiquetes d’Infantil, Primària i Secundària el van esperar amb molta il·lusió. La comparsa musical d’acompanyament estava formada per la classe de sisé de primària. Després d’un xicotet passacarrer i d’un discurs ens preparem per a celebrar la festa del divendres.

00036

00031

00034

Comentarios desactivados

feb 12 2010

Publicado por en NUESTRAS FIESTAS

La setmana de Carnestoltes continua amb molta activitat. Seguint amb les consignes el dimecres van vindre tots els xiquets i xiquetes amb una sabata de cada manera i el dijous amb la cara pintada. Observeu que guapos estaven amb les cares pintades.

00019

0002100018

Comentarios desactivados

feb 09 2010

S’HAN POSAT DE MODA ELS BARRETS?

Publicado por en NUESTRAS FIESTAS

No, el que passa és que comença la setmana de Carnestoltes. El dijous  de la setmana passada els companys de quart d’E.S.O. ens van anunciar quines eren les consignes per a portar aquesta setmana i gaudir de la festa.

Ahir dilluns, tots els xiquets i xiquetes, i també els mestres i les mestres, van vindre a   l’escola amb un barret i unes ulleres. I avui calia vindre vestits tot d’un color, coincidint amb els colors del joc del parxís.

Què ens han demanat per a demà? Pròximament us ho comunicarem.

Mireu algunes fotos divertides del començament de la nostra festa de Carnestoltes.

00008

00011

00013

00014

Comentarios desactivados