Archivo de la categoria 'TERCER CICLE'

mar 04 2014

TALLER DE PINTURA

El pasado lunes día 24 de febrero vino a trabajar con nosotros (5º DE Primaria) Jerónimo Uribe.

Jerónimo es papá de una alumna de 5º y un pintor de importante.

Quisimos unir de alguna manera el trabajo que se está realizando sobre geometría con el arte. Los alumnos tuvieron que realizar una composición pictórica basándose en la simetría y en las figuras planas.

 

No hay comentarios

nov 11 2012

SENDERISME PEL DESERT DE LES PALMES

Publicado por en EXCURSIONES,TERCER CICLE

Fa uns dies, els alumnes i les alumnes del tercer cicle de primària, vam fer  una eixida de senderisme pel desert de les Palmes.  La ruta escollida va començar a la Font de Sant Josep. Des d’allí teníem unes vistes excel·lents de Benicàssim i Castelló. Fins i tot es veien les Illes Columbretes.

Poc a poc, vam anar fent la ruta cap a les Santes de Cabanes. Vam anar observant les plantes que hi havia a l’entorn i buscant  els rastres dels animals.

Arribats a les Santes vam compartir un dinar de germanor i vam gaudir d’una estona de joc amb els amics i amigues.

Us ensenyarem unes fotos per a que vegeu com vam gaudir  del senderisme i us animem a que feu aquesta ruta pel desert.

Leer mas … »

No hay comentarios

jun 09 2012

ENHORABONA A L’EQUIP DE WATERPOLO

Avui, dissabte 9 de juny, xiquets i xiquetes del tercer cicle de primària han participat en el  II torneig de Waterpolo Interescolar, organitzat en la piscina Gaetà Huguet de la nostra ciutat.

Puntualment, han arribat tots a la  convocatòria que era a les 11h.  Han vingut amb moltes ganes de participar i de gaudir de l’activitat, i ho han aconseguit.

Borja, Sara, Andreu, Vicente, Àlex, Lamberto i Noel són els companys i companyes de la classe de 5é que han participat en el torneig. Molt valents i animosos tots ells des del primer moment.

Alba Moreno, Alba Cabedo, Jaume, Alex i Marc han sigut els representants de 6é de primària. S’han mostrat durant tot el partit forts i  han demostrat ser uns grans nadadors.

Abans de començar, els entrenadors del club de waterpolo, els han explicat en que consistiria  el torneig i els han comunicat qui serien els seus contrincants.

S’han endut un bon ensurt quan s’han assabentat que el primer equip contra el que havien de jugar era  el del Club de Waterpolo Castelló.  Malgrat la notícia, han anat a per totes.

 

Els partits han sigut molt emocionants tots. Superat el primer partit amb els que ells consideraven ” els professionals” s’han animat i han anat esforçant-se cada vegada més. El ritme dels partits ha sigut molt intens i Elena, la nostra mestra  i entrenadora, anava donat-los ànims , buscant  estratègies i fent canvis per a poder obtindre els millors resultats.

Les famílies dels participants han estat en les grades animant en tot moment.

Finalitzats els partits a les dues del migdia, els participants estaven cansats però contents. Contents per haver aconseguit un merescut 3r lloc en la classificació.

Els membres de l’equip han recollit cada un  d’ells una medalla de participació, una samarreta i un diploma.

Alguns d’ells volien comprovar si la medalla era de veritat.

Finalment,  han recollit la copa que els acredita com a guanyadors del tercer lloc del campionat.  ENHORABONA.

 

No hay comentarios

mar 05 2012

Taller de cuina

El tercer cicle de primària hem fet un taller de cuina en el qual hem elaborat rosquilletes de diferents sabos: xocolata, pipes, mallorquina, formatge i sèsam.

Per grups hem mesclat tots els ingredients. Després hem fet la massa i l’hem pastada després de que la massa reposara uns 30 mins. Aleshores ja hem pogut començar a fer les rosquilletes.

Una volta amb la forma feta, les hem dut a la cuina i les cuineres junt a Raúl Nieto, el cuiner que ha vingut a ensenyar-nos a fer les rosquilletes, les han cuïtes al forn.

Per la vesprada, les hem buscades i ens les hem menjades. Estaven boníssimes!!! Sense l’ajuda de Raúl Nieto que ha tingut molta paciència i es un magnífic cuiner, no ho podriem haver-ho fet.

Rosquilletes 6é on PhotoPeach

Rosquilletes a 5é on PhotoPeach

Un comentario

mar 02 2012

CARNESTOSLTES AL 3r CICLE

Al tercer cicle ens ho vàrem passar molt bé el dia de carnestoltes ballant, cantant i cremant el rei; despŕes de la setmana de consigines finalment ens vàrem disfressar així:

CARNESTOLTES a 6é on PhotoPeach

CARNESTOLTES a 5é on PhotoPeach
L’any que vé més i més

No hay comentarios