Archivo de la categoria 'ACTIVIDADES COMPLEMENTARIAS'

jun 03 2017

CLOENDA MOSTRA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

No hay comentarios

oct 10 2013

COMENCEN LES ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

Els xiquets i xiquetes d’infantil i primària ja han començat les activitats complementàries. Han triat entre una gran varietat d’activitats entorn als esports, la música, els idiomes…

Esperem que ho passen molt bé i que puguen gaudir molt del curs.

No hay comentarios

mar 26 2013

III TROBADA DE COLPBOL A PICASSENT

El passat divendres  22 de març, els alumnes del tercer cicle de primària, van participar en  la  III Trobada de colpbol que es va celebrar al  poliesportiu de Picassent (València).

La nostra escola, Grans i Menuts, va estar convidada  pel grup de cooperatives d’ensenyament AKOE, organitzadors de la Trobada.

El Colpbol és un esport de recent invenció (1996-1997), creat per un  professor d’educació física, amb l’objectiu de fer un esport on tot els participants tingueren la mateixa importància (sense que la força física fóra determinant) i que pogueren jugar xiquets i xiquetes alhora. El joc té semblances amb la  la pilota valenciana i el futbol. Són valors fonamentals d’aquest esport la igualtad, la solidaritat,  i la cooperació

La jornada va començar a les 10h del matí amb un acte de benvinguda i de presentació  de totes les escoles participants. Posteriorment, els alumnes del tercer cicle de primària i de primer d’ESO de les diferents escoles, van anar jugant  xicotets partits contra els representants de les altres escoles.

A les 13’30h una vegada finalitzada la jornada esportiva, es va fer entrega a tots els participants d’unes samarretes commemoratives de la Trobada i es va fer l’acte de cloenda.

L’organització  d’aquesta trobada va ser fantàstica i a més a més de gaudir d’un dia d’esport a l’aire lliure, l’activitat ens va permetre conéixer altres xiquets i xiquetes  de diferents  escoles.

No hay comentarios

jun 09 2012

ENHORABONA A L’EQUIP DE WATERPOLO

Avui, dissabte 9 de juny, xiquets i xiquetes del tercer cicle de primària han participat en el  II torneig de Waterpolo Interescolar, organitzat en la piscina Gaetà Huguet de la nostra ciutat.

Puntualment, han arribat tots a la  convocatòria que era a les 11h.  Han vingut amb moltes ganes de participar i de gaudir de l’activitat, i ho han aconseguit.

Borja, Sara, Andreu, Vicente, Àlex, Lamberto i Noel són els companys i companyes de la classe de 5é que han participat en el torneig. Molt valents i animosos tots ells des del primer moment.

Alba Moreno, Alba Cabedo, Jaume, Alex i Marc han sigut els representants de 6é de primària. S’han mostrat durant tot el partit forts i  han demostrat ser uns grans nadadors.

Abans de començar, els entrenadors del club de waterpolo, els han explicat en que consistiria  el torneig i els han comunicat qui serien els seus contrincants.

S’han endut un bon ensurt quan s’han assabentat que el primer equip contra el que havien de jugar era  el del Club de Waterpolo Castelló.  Malgrat la notícia, han anat a per totes.

 

Els partits han sigut molt emocionants tots. Superat el primer partit amb els que ells consideraven ” els professionals” s’han animat i han anat esforçant-se cada vegada més. El ritme dels partits ha sigut molt intens i Elena, la nostra mestra  i entrenadora, anava donat-los ànims , buscant  estratègies i fent canvis per a poder obtindre els millors resultats.

Les famílies dels participants han estat en les grades animant en tot moment.

Finalitzats els partits a les dues del migdia, els participants estaven cansats però contents. Contents per haver aconseguit un merescut 3r lloc en la classificació.

Els membres de l’equip han recollit cada un  d’ells una medalla de participació, una samarreta i un diploma.

Alguns d’ells volien comprovar si la medalla era de veritat.

Finalment,  han recollit la copa que els acredita com a guanyadors del tercer lloc del campionat.  ENHORABONA.

 

No hay comentarios

mar 02 2012

CARNESTOSLTES AL 3r CICLE

Al tercer cicle ens ho vàrem passar molt bé el dia de carnestoltes ballant, cantant i cremant el rei; despŕes de la setmana de consigines finalment ens vàrem disfressar així:

CARNESTOLTES a 6é on PhotoPeach

CARNESTOLTES a 5é on PhotoPeach
L’any que vé més i més

No hay comentarios

Sig »