Archivo de junio, 2009

jun 24 2009

EXCURSIONS DE FI DE CURS

Publicado por en ASAMBLEAS,GENERAL

Després d’un fantàstic curs, ens relaxem anant d’excursió.

Els xiquets i xiquetes del primer cicle de primària han passat un parell de dies al Mas de Noguera on han gaudit d’un espai fantàstic i d’unes activitats molt atractives. Han estat en  contacte amb la natura. Han  fet excursions per la muntanya. I han pogut tindre l’experiència de  fer formatge de manera tradicional.

Els del segon cicle han anat a l’alberg de Morella. El primer dia han fet activitats de descobriment del municipi i el segon han fet un seriós exercici, fent el circuit d’aventura de Saltapins.

Els més majors, els del tercer cicle, han començat el viatge fent una  visita a  la ciutat d’Albarracin. després han anat a Terol.  Han descobert els racons més significatius de la ciutat, les torres mudèjars, la catedral, cases modernistes… I per  finalitzar l’excursió han visitat Dinopolis.

Comentarios desactivados

jun 19 2009

FELICITATS ALS ARTISTES DE GRANS I MENUTS

El passat dimarts dia 16 de juny, vam assistir al Centre Cultural de la Marina del Grau, per ser espectadors d’unes magnífiques representacions de teatre dels artistes de primària i d’un gran concert dels xiquets i xiquetes d’infantil.

Un any més, tots els assistents, familiars i amics vam gaudir des del començament fins al final. Vam poder comprovar que durant el curs han realitzat un gran treball, a la vegada que han gaudit de les activitats que l’escola ha programat.

Des d’ací felicitem a tots els actors, actrius i músics i com no als seus mestres.

Comentarios desactivados

jun 16 2009

PRIMER PREMIO EN EL CONCURSO ESCOLAR MUNICIPAL DE EDUCACIÓN VIAL

Publicado por en GENERAL

Todo el alumnado de tercero de primaria participó en el I Concurso Escolar Municipal de dibujo sobre Educación Vial celebrado en Castellón hace un par de meses. Al citado concurso se presentaron varios colegios de la ciudad y resultó ganador del concurso el dibujo presentado por María Moliner, alumna de tercero de nuestro colegio.

La entrega de premios se realizó en el Salón de Plenos del Ayuntamiento de Castellón, presidida por el Sr. Concejal de Seguridad Ciudadana D. Joaquín Torres que estuvo acompañado por personalidades municipales responsables del tráfico municipal y de la educación vial.

María Moliner acudió al acto de entrega de premios acompañada por su familia (padre, madre, hemana y tíos) y por el director del colegio,

Antonio Nieto.

Comentarios desactivados

jun 12 2009

VENIU TOTS AL TEATRE.

Voleu gaudir d’una fantàstica vesprada al teatre?

Veniu tots, pares, mares, germans, germanes, iaios, iaies… al Centre Cultural de la Marina del Grau de Castelló, el proper dimarts 16 de juny.

Els xiquets i xiquetes de les classes de 4 i 5 anys, amb el seu mestre Jordi, ens oferiran un xicotet concert, com a mostra del treball que han realitzat junts al llarg del curs.

I els de primària amb Esther Vela, la mestra de teatre de les activitats complementàries, ens representaran unes quantes obres de teatre.

Dalt de l’escenari tindrem princeses, dracs, pregoners, ballarines, i fins i tot bous. Entre el públic esperem veure a familiars i amics gaudint d’una meravellosa vesprada i aplaudint amb entusiasme.

Comentarios desactivados

jun 01 2009

MOSTRA D’ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

La setmana passada, els xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària, van assistir com a espectadors a la mostra d’activitats complementàries que es va realitzar al centre. Al llarg del present curs en horari de 12h a 15h, s’han realitzat tallers de teatre, música, esports, agricultura, manualitats i malabarars. Ara els xiquets i xiquetes que han gaudit durant tot el curs d’aquestes activitats, han volgut ensenyar als companys i companyes, els resultats del seu esforç. Hem tingut una setmana de molta activitat i ens ho hem passat molt bé.

MIREU ALGUNES FOTOS DE LA MOSTRA.

Comentarios desactivados