Archivo de noviembre, 2009

nov 30 2009

Visitem el Planetari

Publicado por en GENERAL

dscf0013Els alumnes de 2n de Primària estem estudiant un nou projecte anomenat “Passa el temps”, tenim moltes curiositats i inquietuds sobre com, per què i de quina manera passa el temps.
Per tal d’investigar sobre tots aquests dubtes, el nostre punt de partida ha estat la visita que hem fet al Planetari de Castelló.

Allí hem visitat l’exposició de miralls, el pèndol i també hem vist i escoltat la projecció, ens han explicat per què hi ha dia i nit,  estacions i, a més a més , hem aprés quins són  els planetes i algunes constel.lacions.

En fi, ha estat una visita profitosa i ens ho hem passat genial!

Els alumnes de 2n de Primària.

dscf0015

Comentarios desactivados

nov 21 2009

ABRA CADABRA POTA DE CABRA

Publicado por en GENERAL

Chimo, el pare de Teresa i Lluïsa, de tercer de primària, és mag! Aquesta setmana ha vingut a classe i, després de fer aparèixer la seua vareta màgica, va treure un conill de dins d’una xistera i fins i tot va fer aparèixer i desaparèixer les lletres i els dibuixos d’un llibre. I tot això, amb la companyia de les seues dues filles i aprenents de màgia que el van ajudar en tot moment.DSC00069

Vam passar una estona molt divertida amb la magia i el seu conte. Moltes gràcies!

Comentarios desactivados

nov 19 2009

COMENCEM LES ASSEMBLEES DE PRIMÀRIA.

Publicado por en ASAMBLEAS

Un any més posem en marxa les assemblees de primària. Com ja sabeu de cusos anteriors, realitzem una sèrie de tallers on participen tots els xiquets i xiquetes de primària, amb una organització internivells.

Aquest any treballarem els següents tallers: cuina, hort,  jocs cooperatius, reciclatge, jocs de taula, i jocs matemàtics.

Pròximament, quan farem la primera assemblea, us donarem més informació i us ensenyarem fotos.

Esperem que tots els xiquets i xiquetes s’ho passen molt bé amb les propostes que hem preparat.

Comentarios desactivados

nov 19 2009

VISITA A DINÓPOLIS

Publicado por en GENERAL

Voleu veure dinosaures? No us ho penseu. Aneu a Terol, a  Dinópolis.

Nosaltres vam anar divendres passat i ens vam quedar sorpresos, encantats, fascinats, al·lucinats, petrificats, … i fins i tot fossilitzats!

Es tracta d’un parc temàtic sobre els dinosaures, on poden trobar, a més de les atraccions,els  espectacles, les zones  zones de joc, etc.,  el museu paleontològic més gran d’Europa.

Tot el recorregut està ambientat amb locucions, efectes especials i robots autòmats que et fan sentir que aquelles criatures tenen vida pròpia i que en qualsevol moment estaràs corrent davant un d’ells.

Nosaltres vam visitar en primer lloc el cinema en 3D, on vam veure una pel·lícula en la que el protagonista, Dinky, un petit diplodocus, es fa amic d’un velocirraptor, ja quer aquest li ha salvat la vida.

Després vam anar a l’atracció de “Un viatge pel temps”. És un recorregut des de l’aparició de la vida a la Terra fins la desaparició dels dinosaures.

De camí al museu vam observar el treball dels paleontòlegs dins el laboratori. Ens vam fer una idea del seu treball amb els fòssils i la delicada tasca de treure’ls de les roques on estan incrustats.

El museu consta de tres sales: la primera és la dels animals marins, on el que més ens va impressionar va ser l’esquelet d’una enorme tortuga marina o les dents d’un immens tauró. La segona sala és la dels dinosaures on s’exposa un dels dinosaures més grans del món i el primer en tamany d’Europa, trobat a Riodeva (Terol) i conegut com “El gegant Europeu”. També en aquesta sala un majestuós T-Rex ens amenaça amb el seu gran cap i les seues urpes devastadores en posició d’atac. Finalment la tercera sala és la dels primers mamífers, amb el gran mamut o el sabre.

Més tard vam poder fer de paleontòlegs a la Paleosenda, on a través de túnels, cordes, pujades i baixades amb molta pendent, vam arribar a un jaciment on es trobaven les restes fossilitzades d’un gran dinosaure.

Finalment vam completar la nostra visita amb l’atracció de “L’ultim minut”, on a través d’un recorregut per un canal amb barques, ens anavem acostant a l’aparió de l’espècie humana fins als nostres dies.

Com deiem abans: vam quedar fossilitzats!

Comentarios desactivados

nov 12 2009

INTERCULTURALITAT

Publicado por en ACTIVIDADES DE AULA

Dimecres, van vindre uns alumnes de l’UJI per explicar-nos què és l’interculturalitat. Ho van fer d’una manera molt especial: amb contes, jocs i cançons.

Ara, tenim molt clar que “tots som iguals en les coses més importants de la vida”.

Podeu veure com ens ho vam passar de bé:

 

DSC00062

DSC00063

Comentarios desactivados

Sig »