Archivo de marzo, 2010

mar 30 2010

EXCURSIÓ AL BIOPARC

Publicado por en GENERAL

bioparc2010 001

El passat 23 de març, els xiquets i xiquetes de 1r i 4t de Primària , vàrem anar a visitar el Bioparc. Estàvem molt ansiosos per arribar i un cop allí, vàrem dividir-nos en dos grups i ens van assignar un guia.

Els xiquets de 4t, abans de començar la visita, vàrem realitzar un taller on vàrem  aprendre moltes coses sobre l’alimentació dels diferents animals que habiten el parc. A continuació, vàrem començar la visita guiada recorreguent la Sabana humida, la Sabana seca, la Selva i Madagascar.

Els de 1r vàrem recòrrer tot el parc i vàrem veure els animals als seus diferents hàbitats. En acabar la visita realitzàrem el taller “Corre que te como“.

Atents davant l'explicació.

Atents davant l'explicació.

En cadascuna d’aquestes zones vàrem vore els animals que hi viuen com ara girafes, lleons, hienes, elefants, diferents tipus d’aus, cocodrils, mandrils… encara que, els que més ens van impressionar, varen ésser els goril.les,  ja que, el seu comportament, ens recordava al nostre per coses, tals com,  la forma de tindre cura de  la seua cria…

maria 3-10 121

Cap a la 13:00 del migdia, vàrem anar a un espectacle d’aus impressionant on vàrem vore voltors , falcons i una gran varietat d’aus que volaven pel damunt dels nostres caps i es posaven als nostres costats.

bioparc2010 076_2

L’excursió va ésser molt interessant i divertida, on els xiquets varen gaudir i aprendre moltes coses sobre els animals  que tan lluny de nosaltres estan en la realitat.

Us animem a que tots visiteu el Bioparc. Segur que no ho oblidareu.

Comentarios desactivados