Archivo de diciembre, 2010

dic 24 2010

Missatge de Perigrulliblog

IMG_1104

Amb aquest missatge volem fer-vos arribar els nostres desitjos. Per cert no us oblideu de posar l’audio a l’ordinador, que ho passeu molt bé.

Felices Fiestas Bones Festes Merry Christmas on PhotoPeach

Fins l’any que ve.

9 comentarios

dic 02 2010

I JORNADA INTERANUAL NOVADOS & TWITTER

Publicado por en GENERAL

Ja fa algun temps que pertany a una associació Novadors, una associació on els membres tenim interessos comuns, com ara l’educació, la tecnologia i la gastronomia.

Se que es una mescla un tant estranya, ací, a la nostra terra, com a la major part dels llocs, les millors idees, xerrades, converses, etc, giren al voltant d’una taula amb menjar, beguda, café i postre.

El cas es que aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera jornada interanual Novados & Twitter a Xàtiva, jo no podia faltar, no m’ho podia perdre; menys tenint en compte els grans oradors i docents que anaven a participar com conferenciants: Jordi Adell (Director del CENT i professor de NNTT a la UJI), Linda Castañeda (Professora de la Universistat de Múrcia de NNTT), Jaime Olmos (Mestre de Primària a una escola d’Oropesa i expert en xarxes d’aprenentatge) i Francesc Llorens (Professor de Filosofia i cordinador TIC a l’IES Lluís Simarro a Xàtiva)

La jornada estava dirigida a la formació, educació, tecnologia, i com no, gastronomia.

Les meves impressions les he plasmades en un post al meu blog, si en voleu saber més aneu a l’enllaç següent:

  • http://anna-babelia.blogspot.com/2010/11/novadorsom.html

Únicament vull fer-vos coneixedors aquest tipus d’experiències són enriquidores a tots els nivells,  tant a nivell de coneixements i aprenentatge, com humanament, i em recorden que al món no estem sols i que hi ha molts docents implicats en l’educació, amb un gran esperit lluitador, i amb moltes ganes de compartir amb la resta del món tot el que saben o temen. Amb l’il·lusió i tenacitat, amb el treball del dia a dia podem canviar coses i millorar-les.

Vos deixe els enllaços a les ponències que estàn penjades en línia:

També vos deixe l’enllaç a la pàgina on es troben els streamings gravats durant la jornada:

Gràcies a tots i totes.

2 comentarios