Archivo de octubre, 2011

oct 31 2011

EDUCACIÓ VIAL PER A TOTS I TOTES.

Publicado por en EXCURSIONES

Durant aquestes dues últimes setmanes els xiquets i xiquetes de primària hem  anat al Parc de Trànsit que té la policia local. Allí hem realitzat diversos tallers que han servit per recordar-nos les principals normes de circulació com a conductors de bicicleta, vianants o  ocupants d’un vehicle. Han sigut activitats entretingudes.

Però com sempre el que més ens agrada és participar en la part pràctica. Amb bicicleta, tricicle o car, tots hem conduit  pel circuit que hi ha  allí.  Degudament equipats amb un casc hem fet tot el recorregut , intentant controlar totes les senyals que hi trobàvem. Les policies ens controlaven en tot moment i  ens  retiraven punts del carnet si cometíem alguna infracció. Quasi tots hem conduit molt bé i hem conservat la majoria dels punts.

Ens ho hem passat molt bé i ja pensem en tornar  l’any que ve.

Comentarios desactivados

oct 22 2011

ANIMALS DE 3r

Publicado por en ACTIVIDADES DE AULA

No penseu que els alumnes de tercer són uns animals, és que han portat les seues mascotes a classe. Com que estem estudiant els animals, alguns xiquets i xiquetes de la classe els han portat per estudiar el seu comportament, les seues necessitats, etc.

Així, durant dues setmanes, han passat per l’aula tota classe de bestioles. Aquestes són algunes:

Carrera de tortugues.

Veieu el que hi ha dins la bola? Si, són hamsters.

Una xinxilla.

Dos cobais.

Teka, la fura.

Un conillet.

Un tritó.

I molts altres: un peix, un canari, una gallina, una pell de serp, una col·lecció de mol·luscs.

QUINA VARIETAT!

5 comentarios