Archivo de diciembre, 2011

dic 23 2011

Merry Christmas

Publicado por en GENERAL

La classe de 5é vos desitja Bones Festes amb aquesta felicitació especial.

Merry Christmas!!!!!!

2 comentarios

dic 23 2011

CREANT HISTÒRIES NOVES…

Dintre del Projecte Els Nostres Artistes al tercer cicle de Pirmària hem estat fent algunes activitats, entre d’altes aquesta.

Aquesta activitat és un treball col·laboratiu, on han participat, tots els membres de la classe de 6é. L’activitat consistia a refer algunes històries d’autors valencias coneguts. En primer lloc vàrem triar cinc llibres, on hi havia, contes, rondalles i narrativa, de les quals en vàrem escollir els començaments d’aquestes.

Una volta triades i ja llestes, vàrem dividir el grup classe en cinc subgrups, repartint cadascuna de les narracions als grups, la tasca consistia a que continuaren la història durant mitja hora, i a la mitja hora, l’havien de passar al grup següent. Així cada història ha estat el·laborada per tots els membres de cada grup.

Una volta les històries estaven acabades, revisades les narracions, els membres on començava cada història, el vàren escriure a l’ordinador, també fent un treball col·laboratiu usant google docs, una eina que permet escriure al mateix temps a molts usuaris, en aquest cas els alumnes.

Ells i elles, es van repartir la feina, la d’escriure i per suposat la de cercar imatges a la ret. Per a posteriorment donar-hi format i maquetar-ho de tal manera que aquests són els resultats.

El xiquet de cotó en pèl de Maria Dolors Pellicer

Els xiquets del món, V Premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà de diversos autors escolars castellonencs

I quixalets també d’Enric Valor (rondalles)

Les Animetes d’Enric Valor (rondalles)

Les puces vampires de Pep Castellano

Volem donar-vos l’enhorabona, per la vostra feina i perquè us han quedat fantàsticament bé.

Felicitats!, de part de tots el mestres del tercer cicle, Inma, Antonio, Alfonso i Anna

No hay comentarios

dic 22 2011

ZOO ANIMALS

Publicado por en ACTIVIDADES DE AULA

Esta es una de las actividades que hemos hecho durante el trimestre, en clase de inglés, consiste en elegir un animal, y explicar quien es, en qué zona vive, y qué come.

Saludos de la clase de 5º de primaria.

Gracias a todos, y esperamos vuestros comentarios

Un comentario

dic 22 2011

The ABC song

Publicado por en ACTIVIDADES DE AULA

Después de haber leido en clase, escuchado en distintas ocasiones el CD, tanto en casa como en la clase, y habernos estudiado a fondo el Abecedario en Inglés, os queremos mostrar una nueva canción con él.

Nos hemos divertido con ella, tanto ensayando en clase, como cuando lo hacíamos en el colegio, en los patios.

Deseamos sea de vuestro agrado.

Un saludo, los alumnos de 4º de pimaria.

No hay comentarios

dic 15 2011

REPRODUÏM QUADRES

Els xiquets i xiquetes de tercer de primària hem observat i reproduït l’obra d’una pintora de Castelló que es diu Mari Carmen Aldás Oliver. L’hem descoberta a través d’internet, però ens agradaria conèixer-la en persona. Per això li hem escrit un correu electrònic convidant-la perquè ens parle de la seua obra i per poder mostrar-li el nostre treball.

Ací teniu una mostra del que hem fet.

No hay comentarios

Sig »