Archivo de febrero, 2012

feb 12 2012

TENIM ORDINADORS NOUS.

Avui els xiquets i xiquetes de quart de primària hem sigut els primers  de l’escola en provar els ordinadors portàtils nous.

Hem portat els ordinadors a la nostra classe i els hem muntat per poder treballar per parelles.

Luís, Anna i Carmen ens han explicat el que havíem de fer i ens han ajudat en tot moment.

Hem entrat en internet i hem comprovat que podien funcionar els 14 ordinadors perfectament amb la WIFI que han instal·lat. Hem navegat per diferents pàgines d’informació i jocs de matemàtiques i llenguatge.

Ens ha agradat molt poder tindre els ordinadors a classe. A partir d’ara esperem utilitzar-los en més ocasions. I animem a tots els companys i companyes de l’escola per a que els utilitzen.

Comentarios desactivados

feb 09 2012

TRABAJANDO EN RED

Publicado por en GENERAL

En estos momentos estamos llevando a cabo nuestra primera experiencia de trabajo en clase de cuarto de Primaria aprovechando una red Wifi.

Comentarios desactivados

feb 05 2012

LA VEU DE TERE ENS VA SORPRENDRE

Els artistes contiuen visitant-nos i la setmana passada, els xiquets i xiquetes del segon cicle, vam gaudir d’una excel·lent actuació de Teresa Martínez. Tere és l’avia d’Hector, company de tercer de primària.

Durant molts anys s’ha dedicat al món de la cançó.  Junt al seu marit i al seu fill va crear un   trio “Los Andinos” que  tocaven i cantaven música sudamericana.

D’això ja fa un temps i ara canta més per afició que per pofessió.

A l’escola va vindre acompanyada d’un gran guitarrista, Óscar, que és un bon amic d’ella.

Junts ens van interpretar algunes cançons xilenes i mexicanes. Des del primer moment ens va captivar a tots. Ens va deixar bocabadats. Té una veu fantàstica.

Óscar ens va explicar les característiques de la guitarra i  les seues parts. Ens va dir com es toca aquest instrument i ens va animar a que aprenguèrem.

Les nostres companyes  Marta Herrero i LLum van arribar a cantar amb Tere una cançó que elles també coneixien.

Ens va agradar molt l’activitat i ens va sorprendre molt, moltíssim la veu que té.

Gràcies Tere! Gràcies Óscar! Ha sigut un plaer comptar amb vosaltres!

Comentarios desactivados

feb 05 2012

QUADRES DE MANUEL VIVÓ A LA NOSTRA ESCOLA

El pintor Mauel Vivó ens ha cedit tres quadres seus per a fer uns treballs d’aula.

Manuel Vivó va ser professor de dibuix a l’institut Ribalta durant una gran part de la seua vida. Va combinar el seu treball en l’ensenyament  junt a una extensa carrera pictòrica. Ha  realitzat nombroses exposicions al llarg de la seua vida.

Quan vam visitar el museu d’art contemporani de Vilafamés vam veure un quadre d’aquest pintor.

Ara us ensenyarem aquests quadres. Són d’èpoques diferents de la trajectòria del pintor. Segur que us agradaran.

Aquest quadre anem a mostrar-lo amb més detall.  Què us sembla?

Ja us contarem en que ha consistit el nostre treball.

Li agraïm al pintor Manuel Vivó que ens haja cedit temporalment aquestes obres.

Comentarios desactivados

feb 05 2012

JERÓNIMO URIBE ENS VISITA

Sabeu qui és Jerónimo Uribe?  Heu vist alguna vegada alguna exposició de quadres seus?  O tal vegada coneixeu l’escultura que hi ha a la plaça de les aules de Castelló? Segur que heu passat moltes vegades per davant. A partir d’ara  mireu-la bé que aquesta escultura és de Jerónimo.

Jerónimo ens ha visitat i ens ha contat moltes coses interessants. Entre d’altres ens ha explicat com va fer aquesta escultura. I ens n’ha portat una  a la classe  igual,  però més menuda. Com era de ferro pesava molt.

L’escultura era bonica, però la història que ens ha contat sobre ella era encara més bonica. Tractava d’un arbre de color blau,  que estava en perill d’extinció, que feia unes flors que desprenien una aroma que transformava tot l’entorn en coses positives.

Jerónimo Uribe, va néixer a Mèxic. Va viure i treballar allí durant molts anys. Després es va traslladar a la nostra terra, on ha continuat ampliant la seua carrera  pictòrica i escultòrica que és molt completa. Ha realitzat moltes exposicions en diferents ciutats i municipis arreu del territori. Ha guanyat diversos  premis de pintura i escultura.

Ens va ensenyar  catàlegs d’exposicions que ha realitzat i ens va explicar com havia pintat les obres.  Vam gaudir molt quan ens anava contant històries sobre el que representaven   les seues obres.

Li agraïm molt a Jerónimo la visita que ens ha fet.

En aquestes fotos estem els xiquets i xiquetes de les classes de tercer i quart de primària amb Jerónimo. T’esperem  en una altra ocasió Jerónimo!

Comentarios desactivados