Archivo de junio, 2012

jun 21 2012

FANTÀSTIC CONCERT DE GUITARRA PER ACABAR EL CURS

El passat dimarts, els xiquets i xiquetes del segon cicle de primària,vam poder gaudir d’un magnífic concert de guitarra.

Els artistes, en aquesta ocasió, van ser el nostre company de quart de primària, Pablo Ramírez, i el seu professor de guitarra, Octavio. Octavio forma part del conegut grup musical  Desiguales.

Per començar,  ens van  interpretar un parell de temes conjuntament. Ens va sorprendre el nostre company. Pablo toca molt bé la guitarra.

Després, Octavio va tocar  i cantar diversos temes dels seu grup. Tots ells ens van agradar molt.

A més a més, vam tindre la possibilitat de fer-li preguntes sobre la música en general, sobre l’instrument que toca i sobre el seu grup i la trajectòria que han seguit fins ara.  Ens va explicar les coses d’una manera  simpàtica i molt aclaridora.

Vam tindre molta sort i ens sentim molt afortunats,  perquè ens va interpretar  un tema nou que acaba de composar. Era una primícia i vam poder gaudir d’ell.

Per acabar, ens va agradar tant una de les cançons que havien interpretat els  dos junts,  que els vam demanar una repetició.

Vam aplaudir moltíssim. Va ser una molt bona manera d’acabar tot el treball que hem fet al voltant dels nostres artistes.

Gràcies Pablo! Gràcies Octavio!

No hay comentarios

jun 09 2012

ENHORABONA A L’EQUIP DE WATERPOLO

Avui, dissabte 9 de juny, xiquets i xiquetes del tercer cicle de primària han participat en el  II torneig de Waterpolo Interescolar, organitzat en la piscina Gaetà Huguet de la nostra ciutat.

Puntualment, han arribat tots a la  convocatòria que era a les 11h.  Han vingut amb moltes ganes de participar i de gaudir de l’activitat, i ho han aconseguit.

Borja, Sara, Andreu, Vicente, Àlex, Lamberto i Noel són els companys i companyes de la classe de 5é que han participat en el torneig. Molt valents i animosos tots ells des del primer moment.

Alba Moreno, Alba Cabedo, Jaume, Alex i Marc han sigut els representants de 6é de primària. S’han mostrat durant tot el partit forts i  han demostrat ser uns grans nadadors.

Abans de començar, els entrenadors del club de waterpolo, els han explicat en que consistiria  el torneig i els han comunicat qui serien els seus contrincants.

S’han endut un bon ensurt quan s’han assabentat que el primer equip contra el que havien de jugar era  el del Club de Waterpolo Castelló.  Malgrat la notícia, han anat a per totes.

 

Els partits han sigut molt emocionants tots. Superat el primer partit amb els que ells consideraven ” els professionals” s’han animat i han anat esforçant-se cada vegada més. El ritme dels partits ha sigut molt intens i Elena, la nostra mestra  i entrenadora, anava donat-los ànims , buscant  estratègies i fent canvis per a poder obtindre els millors resultats.

Les famílies dels participants han estat en les grades animant en tot moment.

Finalitzats els partits a les dues del migdia, els participants estaven cansats però contents. Contents per haver aconseguit un merescut 3r lloc en la classificació.

Els membres de l’equip han recollit cada un  d’ells una medalla de participació, una samarreta i un diploma.

Alguns d’ells volien comprovar si la medalla era de veritat.

Finalment,  han recollit la copa que els acredita com a guanyadors del tercer lloc del campionat.  ENHORABONA.

 

No hay comentarios