Archivo de octubre, 2012

oct 28 2012

SEGON CICLE AL PARC DE TRÀFIC

Publicado por en GENERAL

Aquest dijous hem anat al parc de tràfic per participar en unes activitats d’educació vial.

Primer hem vist un xicotet vídeo i hem fet uns jocs que ens han ajudat a saber més coses sobre les senyals i les normes de circulació. Després hem fet un recorregut en bici i en cars pel circuit del parc.

A més, hem pogut visitar també el parc de bombers, ja que el pare del nostre company Sergio Gil, que treballa de bombers, ens ha convidat. Hem vist els camions i hem pogut tirar aigua amb la mànega.

Quina passada!!!!!

No hay comentarios

oct 14 2012

“AKILES”, EL GECKO DEL NOSTRE COMPANY NOEL

Publicado por en ACTIVIDADES DE AULA

Avui, el nostre company Noel, ens ha presentat la seua mascota. La mascota és un gecko leopardo. És un rèptil que habita en els deserts de l’India. És una espècie de llangardaix amb la pell tacada i una grossa cua. La cua és un indicador de nutrició. Aquí emmagatzema greix, calci i vitamina D 3, la qual cosa li permet aguantar aproximadament una setmana sense menjar si l’animal està ben nodrit.

Cada mes muda la pell i per a no deixar restes se la menja. Com a mètode de defensa si l’agarren de la cua, es desprèn d’ella i despista l’enemic. En aquest cas, cal tenir en compte que se li queda una ferida i se li poden produir infeccions. Quan l’ataquen els enemics produeix un so que els atordeix.

És un animal d’hàbits nocturns. Durant el dia només  detecta  els moviments del seu entorn. Per les nits la seua visió és molt millor i aprofita per caçar. Menja animals invertebrats del seu entorn: grills, saltamartins, aranyes, cries de rates… però sempre vius.

Ha de viure a una temperatura diurna de 27ºC – 30ºC i nocturna de 21ºC -27ºC

Noel ens ha donat molta informació sobre aquest curiós rèptil, que ens ha agradat moltíssim.

El nostre company també ha passat per les classes de tercer i quart de primària per  ensenyar a Akiles i per a explicar tot el que sap. Ha demostrat que té un alt coneixement sobre els gecko.

No hay comentarios