Archivo de marzo, 2013

mar 26 2013

III TROBADA DE COLPBOL A PICASSENT

El passat divendres  22 de març, els alumnes del tercer cicle de primària, van participar en  la  III Trobada de colpbol que es va celebrar al  poliesportiu de Picassent (València).

La nostra escola, Grans i Menuts, va estar convidada  pel grup de cooperatives d’ensenyament AKOE, organitzadors de la Trobada.

El Colpbol és un esport de recent invenció (1996-1997), creat per un  professor d’educació física, amb l’objectiu de fer un esport on tot els participants tingueren la mateixa importància (sense que la força física fóra determinant) i que pogueren jugar xiquets i xiquetes alhora. El joc té semblances amb la  la pilota valenciana i el futbol. Són valors fonamentals d’aquest esport la igualtad, la solidaritat,  i la cooperació

La jornada va començar a les 10h del matí amb un acte de benvinguda i de presentació  de totes les escoles participants. Posteriorment, els alumnes del tercer cicle de primària i de primer d’ESO de les diferents escoles, van anar jugant  xicotets partits contra els representants de les altres escoles.

A les 13’30h una vegada finalitzada la jornada esportiva, es va fer entrega a tots els participants d’unes samarretes commemoratives de la Trobada i es va fer l’acte de cloenda.

L’organització  d’aquesta trobada va ser fantàstica i a més a més de gaudir d’un dia d’esport a l’aire lliure, l’activitat ens va permetre conéixer altres xiquets i xiquetes  de diferents  escoles.

No hay comentarios