oct 31 2011

EDUCACIÓ VIAL PER A TOTS I TOTES.

Publicado por a las 14:02 en EXCURSIONES

Durant aquestes dues últimes setmanes els xiquets i xiquetes de primària hem  anat al Parc de Trànsit que té la policia local. Allí hem realitzat diversos tallers que han servit per recordar-nos les principals normes de circulació com a conductors de bicicleta, vianants o  ocupants d’un vehicle. Han sigut activitats entretingudes.

Però com sempre el que més ens agrada és participar en la part pràctica. Amb bicicleta, tricicle o car, tots hem conduit  pel circuit que hi ha  allí.  Degudament equipats amb un casc hem fet tot el recorregut , intentant controlar totes les senyals que hi trobàvem. Les policies ens controlaven en tot moment i  ens  retiraven punts del carnet si cometíem alguna infracció. Quasi tots hem conduit molt bé i hem conservat la majoria dels punts.

Ens ho hem passat molt bé i ja pensem en tornar  l’any que ve.

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.