nov 06 2011

QUÈ ÉS EL QUE TÉ EL NOSTRE COMPANY ANDRÉS?

Publicado por a las 23:20 en GENERAL

Sabeu què és el que té a les mans el nostre company Andrés?  Segur  no ho endevineu fàcilment. Però ara ho explicarem.

Resulta que a la nostra classe, 4t de primària,  estem treballant el projecte de la mar. Tots hem portat material  com llibres  i pel·lícules que ens han servit per treure informació, i d’altres materials  per observar en viu i en directe algunes coses de la mar; peixos, mol·luscs, arena de la platja, aigua…

Andrés ens va sorprendre portant a classe una vèrtebra de balena. La seua família no sap ben bé  com va aparèixer a la seua casa, però la mare d’Andrés diu que  des de que ella era petita que recorda haver-la tingut a casa.

Quan la va  portar va ser una gran sorpresa per a nosaltres, que no teníem ni idea del que era. Ens va impressionar el seu tamany. Imagineu-vos com seria la balena!

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.