nov 06 2011

VISITA D’UN MARINER PROFESSIONAL

Publicado por a las 23:33 en GENERAL

El dijous passat va vindre a la classe de quart de primària,  el iaio de la nostra companya Carmen.  El senyor Toni  ha sigut mariner durant 30 anys de la seva vida. Ha treballat en molts vaixells de pesca professional d’arrastre i de cèrcol.

Ens va explicar com és el treball de mariner, quins tipus de peixos pescava normalment, i d’altres coses molt interessants. Ens va dir que al llarg de la seva vida de mariner ha vist a les nostres costes dofins i balenes en més d’una ocasió.  I ha pescat més d’una vegada alguns tipus de taurons menuts, com les tintoreres, però no mai n’ha vist cap de gran.

Li vam ensenyar la vèrtebra de balena que tenim i es va quedar sorprés.

Ens va agradar molt que vinguera, perquè vam aprendre moltes coses.

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.