dic 08 2011

PANCHI VIVÓ, UN ARTISTA POLIFACÈTIC.

Publicado por a las 20:57 en GENERAL,PROJECTE ELS NOSTRES ARTISTES

Els xiquets i xiquetes del segon cicle de primària continuen reben visites d’artistes de la nostra terra. El dilluns  vam tindre l’oportunitat de treballar amb Panchi Vivó.

Al llarg de la seua trajectòria artística, Panchi Vivó ,  ha treballat   com a il·lustrador, músic i actor en nombrosos projectes.

Va començar la vesprada explicant-nos com va ser el procés que va seguir per a  il·lustrar el llibre de Vicent Marçà, “Jordi Turmix,  aprenent de pirata”. Vam veure  des dels primers esborranys que va fer, fins els dibuixos definitius. El procés ens va semblar molt interessant.

Com a il·lustrador  ha treballat en  diversos llibres de l’escriptor Vicent Marçà i també  de  Pasqual Alapont, per a les editorials valencianes Bromera i Tàndem.

Després  ens va explicar com havia fet  cartells per a anunciar la Mostra de teatre escolar, o per a obres de teatre. En aquest cas, vam poder veure tècniques diferents; unes manuals i d’altres per ordinador.

Nosaltres li vam posar un repte al nostre amic Panchi Vivó. Entre els companys de tercer i els de quart vam escriure una xicoteta història i li vam demanar a ell que ens explicara com ho il·lustraria.  En un moment, ens va  fer un esboç a la pissarra d’un dels personatges principals  del conte,  i va anar explicant-nos a la vegada les diferents possibilitats, que veia en el personatge.

Ací teniu una foto del moment en el que Panchi estava realitzant el dibuix del nostre personatge principal del conte.

Posteriorment, ens va  fer un resum de la seua vida com a actor. Ens va explicar que ha participat en obres de teatre per a xiquets i per a adults; obres modernes i obres clàsiques… Igualment ha participat en algunes sèries per a la televisió autonòmica.

Ens va interpretar diversos fràgments   amb estils molt diferents. Ens vam divertir molt  veient-lo i escoltant-lo.

Per acabar, vam sentir alguns fragments de bandes sonores que ha realitzat per a obres de teatre. Ens va contar que ha participat com a compositor en més de quaranta  obres i projectes audiovisuals. Com si fos un joc anàvem imaginant i endevinant  com podien ser els moments de les obres  als que feien referència les diferents musiques.

Va ser una vesprada molt satisfactòria per a tots. Vam aprendre molt  i ens vam divertir molt.

Li agraïm a Panchi Vivó la seua col·laboració en el nostre projecte. I esperem tindre’l amb nosaltres en una altra ocasió.

Panchi Vivó amb els companys i companyes de tercer de primària.

Panchi, amb els xiquets i xiquetes de quart de primària.

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.