ene 10 2012

LA DANSA DE LOLA RAMOS, TOT UN ART.

Publicado por a las 0:17 en PROJECTE ELS NOSTRES ARTISTES

Fa uns dies, abans d’acabar el trimestre, ens va visitar  Lola Ramos, una ballarina molt coneguda en la nostra terra. És la mare de la nostra companya LLum, de tercer de primària. Va treballar amb les classes de tercer i quart de primària.

Ens va explicar que el seu instrument era el cos,  però que els ballarins i ballarines necessiten sabates o sabatilles especials, i d’altres instruments com castanyoles, ventalls, mantons… Ens va ensenyar una mostra de tots ells.

Va parlar dels diferents tipus de ball  que podem veure, clàssic,  espanyol… I va ballar per a nosaltres mostrant-nos tot el seu art. Ens va deixar impressionats.

El millor va ser la part en la que ens va ensenyar  a ballar mitjançant un conte. Vam treballar per grups, primer les xiques i després els xics. Ens vam transformar en princeses i cavallers i vam aprendre uns moviments bàsics.

Va ser molt divertit. En acabar no podíem parar d’aplaudir de tant que ens va agradar la seua classe.

Ací estem els companys i companyes de quart, junt  a  Lola,  tots preparats per a ballar.


Els xiquets i xiquetes de tercer  van gaudir molt i van participar molt activament. En aquesta classe tenim un grup de grans ballarines, que ens ho han demostrat en unes quantes ocasions.

Agraïm molt a Lola la seua col·laboració.

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.