mar 07 2012

USHUAIA

Publicado por a las 20:29 en ACTIVIDADES DE AULA,GENERAL

Coneixeu USHUAIA? Nosaltres si.

A principis de gener vam rebre una carta d’un personatge misteriós que ens convidava a fer la volta al món i trobar-nos amb ell a Ushuaia. Nosaltres vam acceptar el repte, i vam començar a viatjar. Durant aquest temps hem visitat tots els continents i hem descobert i aprés moltes coses en els nostres viatges. Finalment, la setmana passada, vam rebre l’última carta. El nostre misteriós amic ens esperava el 29 de febrer a l’ultima parada del Tren del fi del Món, a Ushuaia.

Milers de preguntes ens envoltaven però de seguida ens vam posar a investigar sobre la zona i vam descobrir que Ushuai és la Capital argentina de la província de la Terra del foc. El Tren de la Fi del Món és un antic tren de presoners que ara és utilitzat per turistes i la seua última parada correspon al Parc Nacional de Terra del Foc.

El dia 29 cada vegada estava més prop, quins nervis!

Pel matí vam arribar a classe i només entrar ens van dir que havia arribat un paquet per nosaltres. Eren uns fulls on El Misteriós ens desvelava tots els dubtes: Dani va visitar la Terra del Foc un 29 de Febrer de 2008 i va menjar un fruit anomenat “calafate” que, com diu la llegenda, el va deixar “enganxat” a la Terra del Foc.

Com que va quedar tan fascinat per aquell lloc, va decidir anar-se’n a viure i ho va fer just quatre anys després, el 29 de febrer de 2012. És tant generós que va decidir compartir la seua aventura amb nosaltres perquè també coneguem aquest lloc.

Una aventura realment fascinant!

Alumn@s de tercer de primària.

Un comentario

Un comentario en “USHUAIA”

  1. Mar Bartolinel 09 mar 2012 a las 23:08

    Este proyecto es muy chulo.La vuelta al mundo a sido muy divertida porque hemos aprendido mucho de todos los paises y continentes.
    Sobre todo hemos aprendido de los continentes y de Ushuaia.