mar 10 2012

PERITO MORENO

Publicado por a las 11:16 en ACTIVIDADES DE AULA

La setmana passada ens va visitar Mari Carmen, amiga de la família de la nostra companya Alba Bollado. Va vindre per contar-nos el seu viatge a LA TERRA DEL FOC.


Ens va explicar moltes coses sobre les seues excursions per la zona i ens va convidar a provar un postre típic d’allí: el PANQUEQUE. Es tracta d’una espècie de crep farcit amb dolç de llet, DELICIÓS!

Ens va encomanar una missió, que consistia en estar molt pendents de les notícies durant el cap de setmana ja que la glacera Perito Moreno estava a punt de trencar-se.

Nosaltres així ho vam fer i vam vore les notícies per estar ben enterats. El trencament del pont de gel de la famosa glacera va ocórrer la matinada del 3 de març al voltant de les quatre de la matinada. Desafortunadament no hi ha bones imatges perquè tot va ocórrer enmig d’una gran tempesta.

Què tímid el Perito Moreno que no va voler mostrar el seu trencament davant els centenars de turistes expectants!

Vam investigar més i vam localitzar el Perito Moreno amb el Google Earth, vam llegir notícies i vore molts vídeos d’antics trencaments. Ara sabem que aquest fenomen succeeix cada quatre anys aproximadament i es deu a la filtració de les aigües. També sabem que aquest glaciar és considerat com la vuitena meravella del món.

Tot un espectacle amb trencament o sense!

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.