mar 23 2012

LA NOSTRA FESTA

El passat divendres 9 de març, els alumnes de 3r i 4t de primària vam començar la Magdalena amb la nostra pròpia festa.

Per començar la festa vam fer una super mascletà amb globus. Va ser molt sorollosa i acolorida. Petar els globus és divertidíssim.

El nostre pregoner va ser l’avi de Marta Martín. Va ser pregoner de les festes de 2005 i ens va cantar el pregó de veritat. Ens va impressionar la manera tan emotiva de cantar  i per això el  vam aplaudir molt.

Després Enrique ” el tio canya” ens va ensenyar els instruments que ell mateix fabrica. Hi havia instruments molt diferents, tots ells fets amb materials naturals: canyes,  fustes, closques, caragols de mar…

Ens va sorprendre molt com ell i el nostre company Alonso tocaven la canya. La feien sonar molt bé.  En un moment van muntar una xicoteta orquestra que ens va agradar moltíssim.

La festa va continuar amb la col·laboració de Cesar, el pare d’Alonso, que ens va ensenyar a tots a ballar. Van començar ell i Marta Martín, companya de tercer, però vam acabar ballant tots els xiquets i xiquetes i alguns pares i mares. Ens faltava fins i tot lloc de tanta gent que volia ballar.

I per acabar la festa, vam fer un berenar magdalenero, en el que tots i totes vam col·laborar aportant alguna coseta bona per a compartir. Teniem coques dolces i salades, bunyols, figues albardaes, cacaus, tramussos, llonganisses… Va ser un berenar fantàstic.

Però el millor de tot és que vam compartir una vesprada amb les nostres famílies que no oblidarem.

I ara només ens queda dir MAGDALENA VITOL. Fins l’any que ve.

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.