mar 28 2012

LA TEMPORADA DE LES MADUIXES

Publicado por a las 23:27 en ACTIVIDADES DE AULA

De gener a juny és temporada de maduixes. Ho sabem perquè ens ho ha contat Miriam. Miriam fa treballs de redacció per a una publicació alemanya sobre fruites i verdures. Avui ha vingut a la nostra classe per fer una activitat al voltant de les maduixes.

Primer hem vist una projecció del recorregut que fan les maduixes des del camp fins a la secció de fruites del supermercat. Ens ha agradat molt perquè ens ha explicat moltes coses que no sabiem, com per exemple que tot el recorregut es fa en un dia.

Després hem tornat a classe per fer degustació de tres varietats de maduixes de cultiu ecològic de Huelva: Sabrina, Viva i Candonga. Quan les hem vist ens han paregut enormes, delicioses… i teníem moltes ganes de provar-les.

Hem valorat el seu sabor, el tamany, el color, l’aroma i la conscistància. Ens hem esforçat molt per a fer una bona valoració. Finalment hem de dir que ens han agradat molt les tres varietats.

L’activitat ha estat molt XULA.

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.