jun 09 2012

ENHORABONA A L’EQUIP DE WATERPOLO

Publicado por a las 16:48 en ACTIVIDADES COMPLEMENTARIAS,TERCER CICLE

Avui, dissabte 9 de juny, xiquets i xiquetes del tercer cicle de primària han participat en el  II torneig de Waterpolo Interescolar, organitzat en la piscina Gaetà Huguet de la nostra ciutat.

Puntualment, han arribat tots a la  convocatòria que era a les 11h.  Han vingut amb moltes ganes de participar i de gaudir de l’activitat, i ho han aconseguit.

Borja, Sara, Andreu, Vicente, Àlex, Lamberto i Noel són els companys i companyes de la classe de 5é que han participat en el torneig. Molt valents i animosos tots ells des del primer moment.

Alba Moreno, Alba Cabedo, Jaume, Alex i Marc han sigut els representants de 6é de primària. S’han mostrat durant tot el partit forts i  han demostrat ser uns grans nadadors.

Abans de començar, els entrenadors del club de waterpolo, els han explicat en que consistiria  el torneig i els han comunicat qui serien els seus contrincants.

S’han endut un bon ensurt quan s’han assabentat que el primer equip contra el que havien de jugar era  el del Club de Waterpolo Castelló.  Malgrat la notícia, han anat a per totes.

 

Els partits han sigut molt emocionants tots. Superat el primer partit amb els que ells consideraven ” els professionals” s’han animat i han anat esforçant-se cada vegada més. El ritme dels partits ha sigut molt intens i Elena, la nostra mestra  i entrenadora, anava donat-los ànims , buscant  estratègies i fent canvis per a poder obtindre els millors resultats.

Les famílies dels participants han estat en les grades animant en tot moment.

Finalitzats els partits a les dues del migdia, els participants estaven cansats però contents. Contents per haver aconseguit un merescut 3r lloc en la classificació.

Els membres de l’equip han recollit cada un  d’ells una medalla de participació, una samarreta i un diploma.

Alguns d’ells volien comprovar si la medalla era de veritat.

Finalment,  han recollit la copa que els acredita com a guanyadors del tercer lloc del campionat.  ENHORABONA.

 

No hay comentarios

Comentarios RSS

Escribe un comentario

*