jun 21 2012

FANTÀSTIC CONCERT DE GUITARRA PER ACABAR EL CURS

Publicado por a las 0:07 en PROJECTE ELS NOSTRES ARTISTES

El passat dimarts, els xiquets i xiquetes del segon cicle de primària,vam poder gaudir d’un magnífic concert de guitarra.

Els artistes, en aquesta ocasió, van ser el nostre company de quart de primària, Pablo Ramírez, i el seu professor de guitarra, Octavio. Octavio forma part del conegut grup musical  Desiguales.

Per començar,  ens van  interpretar un parell de temes conjuntament. Ens va sorprendre el nostre company. Pablo toca molt bé la guitarra.

Després, Octavio va tocar  i cantar diversos temes dels seu grup. Tots ells ens van agradar molt.

A més a més, vam tindre la possibilitat de fer-li preguntes sobre la música en general, sobre l’instrument que toca i sobre el seu grup i la trajectòria que han seguit fins ara.  Ens va explicar les coses d’una manera  simpàtica i molt aclaridora.

Vam tindre molta sort i ens sentim molt afortunats,  perquè ens va interpretar  un tema nou que acaba de composar. Era una primícia i vam poder gaudir d’ell.

Per acabar, ens va agradar tant una de les cançons que havien interpretat els  dos junts,  que els vam demanar una repetició.

Vam aplaudir moltíssim. Va ser una molt bona manera d’acabar tot el treball que hem fet al voltant dels nostres artistes.

Gràcies Pablo! Gràcies Octavio!

No hay comentarios

Comentarios RSS

Escribe un comentario

*