nov 13 2012

ESTREVISTEM A BRUNO SORIANO

Publicado por a las 11:35 en ACTIVIDADES DE AULA

Bruno Soriano és jugador del Villarreal C.F. La seua posició és de migcampista i actualment juga a segona divisió.

Dimarts passat vam tindre la gran sort que ens visitara i els alumnes de quart de primària vam poder fer-li moltes preguntes.

La setmana passada vam preparar una entrevista i cadascú de nosaltres li va fer una pregunta.

Quan va entrar a l’escola ens vam emocionar molt i ell ens va atendre amb molta paciència i va ser molt amable amb nosaltres i amb tots els que se li acostaven per demanar un autògraf.

Després vam anar a la nostra classe i ens va relatar la seua experiència al món del futbol.

Recorda amb especial emoció el seu primer partit a primera divisió. Va ser a Mallorca, amb resultat 1-2 per al Villarreal. Tot i que va sortir al camp al minut vint de la segona part, per a ell va ser un dels partits més importants de la seua carrera.

Un altre dels seus millors moments va ser quan va estar convocat per a jugar amb la Selecció Espanyola al 2010.  Conta que va ser una experiència inoblidable.

Els seus reptes actuals són: marcar més gols i tornar a jugar a primera divisió amb el Villarreal, equip amb qui li agradaria continuar fins la seua retirada.

Ens va contar moltes coses més i ens va donar molt bon consells. Nosaltres li vam ensenyar un joc de memòria i atenció que fem a classe. Vam jugar una estona i vam sortir al pati per fer un xicotet partit de futbol amb ell.

Al final de la visita ens va regalar la seua samarreta de l’equip i ens la va dedicar i signar.

Moltes gràcies a Bruno per visitar-nos i ser tan agradable amb nosaltres i a la família del nostre company Jaume Ibáñez per organitzar-ho tot.

No hay comentarios

Comentarios RSS

Escribe un comentario

*