jun 24 2009

EXCURSIONS DE FI DE CURS

Publicado por a las 21:59 en ASAMBLEAS,GENERAL

Després d’un fantàstic curs, ens relaxem anant d’excursió.

Els xiquets i xiquetes del primer cicle de primària han passat un parell de dies al Mas de Noguera on han gaudit d’un espai fantàstic i d’unes activitats molt atractives. Han estat en  contacte amb la natura. Han  fet excursions per la muntanya. I han pogut tindre l’experiència de  fer formatge de manera tradicional.

Els del segon cicle han anat a l’alberg de Morella. El primer dia han fet activitats de descobriment del municipi i el segon han fet un seriós exercici, fent el circuit d’aventura de Saltapins.

Els més majors, els del tercer cicle, han començat el viatge fent una  visita a  la ciutat d’Albarracin. després han anat a Terol.  Han descobert els racons més significatius de la ciutat, les torres mudèjars, la catedral, cases modernistes… I per  finalitzar l’excursió han visitat Dinopolis.

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.