may 24 2018

La vida en un poblat prehistòric

Publicado por a las 17:31 en GENERAL

“Aquest microvídeo és el resultat d’un projecte col·laboratiu que ha realitzat una part de l’alumnat de 3r d’ESO i tota la classe de 5é de Primària.

L’alumnat de tercer ha realitzat l’enregistrament. El de cinquè la resta. El guió, la vida en un poblat prehistòric; les pintures, les quals intenten reflectir una estratègia de caça; les siluetes dels animals, còpia de les observades en el Barranc de la Valltorta; el foc; les cabanyes; el vestuari; els pentinats; el maquillatge … són el resultat d’un projecte triat per ells i dissenyat amb una planificació consensuada entre totes les persones de la classe i realitzat mitjançant diferents tècniques de treball cooperatiu.

Estem molt contents i satisfets del resultat aconseguit. Ens sentim feliços en venir a aquest col·legi, en el qual podem aprendre fent totes aquestes coses.”

No hay comentarios

Comentarios RSS

Escribe un comentario

*