oct 15 2009

UNA CLASSE INOBLIDABLE

Publicado por a las 9:47 en ACTIVIDADES DE AULA

Ahir dimecres 14 de setembre, els xiquets i les xiquetes de 6é de primària, vam poder gaudir d’una fantàstica classe amb unes altres mestres.

Van vindre a l’aula tres mares de xiquets de la classe, dues avies i una besàvia que està a punt de complir 100 anys.

Totes elles, d’una manera encisadora, van aconseguir captar la nostra atenció, contant-nos històries d’elles de quan eren menudes. Vam fer un repàs de com era la ciutat de Castelló abans, com eren les cases i les escoles. També ens van fer contalles de com vestien o com celebraven les festes.

Teníem un especial interès en preguntar-los a les àvies i a la besàvia com van viure la guerra civil i quin record tenien.

Van estar tota una vesprada amb nosaltres. Una vesprada que ens va enriquir molt, que a més a més de servir-nos per a completar un poc més el treball d’aula que estem fent sobre la nostra ciutat. Ens va servir per a aprendre que les fonts d’informació, i les investigacions es poden fer de moltes maneres i evidentement la de reunir en un espai i en un lloc a quatre generacions diferent té un valor especial que no oblidarem.

Gràcies a les iaies Maria i Teresa, a les mares Núria, Quini i Isabel, i d’una manera especial a la besàvia Isabel. Gràcies per haver compartit amb nosaltres tot el que saben.

I les esperem en properes ocasions.

Comentarios desactivados

Comentarios cerrados.