dic 02 2010

I JORNADA INTERANUAL NOVADOS & TWITTER

Publicado por a las 0:00 en GENERAL

Ja fa algun temps que pertany a una associació Novadors, una associació on els membres tenim interessos comuns, com ara l’educació, la tecnologia i la gastronomia.

Se que es una mescla un tant estranya, ací, a la nostra terra, com a la major part dels llocs, les millors idees, xerrades, converses, etc, giren al voltant d’una taula amb menjar, beguda, café i postre.

El cas es que aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera jornada interanual Novados & Twitter a Xàtiva, jo no podia faltar, no m’ho podia perdre; menys tenint en compte els grans oradors i docents que anaven a participar com conferenciants: Jordi Adell (Director del CENT i professor de NNTT a la UJI), Linda Castañeda (Professora de la Universistat de Múrcia de NNTT), Jaime Olmos (Mestre de Primària a una escola d’Oropesa i expert en xarxes d’aprenentatge) i Francesc Llorens (Professor de Filosofia i cordinador TIC a l’IES Lluís Simarro a Xàtiva)

La jornada estava dirigida a la formació, educació, tecnologia, i com no, gastronomia.

Les meves impressions les he plasmades en un post al meu blog, si en voleu saber més aneu a l’enllaç següent:

 • http://anna-babelia.blogspot.com/2010/11/novadorsom.html

Únicament vull fer-vos coneixedors aquest tipus d’experiències són enriquidores a tots els nivells,  tant a nivell de coneixements i aprenentatge, com humanament, i em recorden que al món no estem sols i que hi ha molts docents implicats en l’educació, amb un gran esperit lluitador, i amb moltes ganes de compartir amb la resta del món tot el que saben o temen. Amb l’il·lusió i tenacitat, amb el treball del dia a dia podem canviar coses i millorar-les.

Vos deixe els enllaços a les ponències que estàn penjades en línia:

També vos deixe l’enllaç a la pàgina on es troben els streamings gravats durant la jornada:

Gràcies a tots i totes.

2 comentarios

2 comentarios en “I JORNADA INTERANUAL NOVADOS & TWITTER”

 1. alba bollado segurael 24 dic 2010 a las 13:22

  Feliz navidad a todos, desearos lo mejor en estas fiestas y que disfruteis de vuestras familias.

  Por cierto he intentado comprar los libros de lectura que habeis mandado para navidad y no los tienen en ninguna libreria incluso nos han comentado que no se editan desde 1998. Por ello solicitamos una alternativa sobre lo que seria interesante leer en estas navidades.
  un saludo

  FELIZ NAVIDAD

  ALBA BOLLADO SEGURA

 2. iphone 4sel 25 ene 2012 a las 20:39

  … [Trackback]…

  [...] Find More Informations here: blog.gransimenuts.org/primablog/?p=878 [...]…

Trackback URI | Comentarios RSS

Escribe un comentario

*